Παοκ Αρησ : Η προϊστορία του ντέρμπι, Άρης-ΠΑΟΚ, από το 1928! - PRESSARIS - Ο άρης είναι το… αφεντικό!

Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Ο άρης είναι το… αφεντικό! Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Τα παιχνίδια του Σαββάτου στο Νομό Πέλλας - Ποδόσφαιρο Ε.Π
Τα παιχνίδια του Σαββάτου στο Νομό Πέλλας - Ποδόσφαιρο Ε.Π from www.matiespellas.gr
Ο άρης είναι το… αφεντικό! Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε .

Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές .

Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας.

Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο.

Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Σαν Σήμερα 3/6 :: Reds Against The Machine
Σαν Σήμερα 3/6 :: Reds Against The Machine from www.redsagainsthemachine.gr
Ο άρης είναι το… αφεντικό! Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε .

Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας.

Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Ο άρης είναι το… αφεντικό!

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ο άρης είναι το… αφεντικό! Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές .

Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Alica Schmidt: Η πιο σέξι αθλήτρια γυμνάζει τους παίκτες
Alica Schmidt: Η πιο σέξι αθλήτρια γυμνάζει τους παίκτες from www.metrosport.gr
Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης. Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Ο άρης είναι το… αφεντικό! Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου .

Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου .

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ντου των οπαδών του παοκ και επεισόδια με τα ματ στον αγωνιστικό χώρο. Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Ο άρης είναι το… αφεντικό! Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Ο άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της θεσσαλονίκης.

Παοκ Αρησ : Η προϊστορία του ντέρμπι, Άρης-ΠÎ'ΟΚ, από το 1928! - PRESSARIS - Ο άρης είναι το… αφεντικό!. Νύχτα αλητείας, ντροπής, χουλιγκανισμού στην τούμπα και διακοπή του ντέρμπι του παοκ με τον άρη για περισσότερα από 40λεπτά, μετά από ντου . Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της τούμπας. Εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές . Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης, ο μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο παοκ είδε . Ο άρης είναι το… αφεντικό!